Lämmin vesi

Isothermin laadukkaat vedenlämmittimet – Basic- ja Slim / Slim Square -sarjat on suunniteltu käytettäväksi veneissä, jotta rajalliset energiaresurssit voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Ne on valmistettu vain laadukkaimmista komponenteista parhaan suorituskyvyn ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi meriympäristössä.

Näissä lämminvesivaraajissa on ruostumattomasta teräksestä valmistetut vesisäiliöt jotka takaavat parhaan mahdollisen korroosion- ja ruosteenkestävyyden. Paksu eristys auttaa pitämään kuumaa vettä aina saatavilla. Innovatiivinen sisäinen muotoilu sijoittaa lämmönlähteet säiliön alimpaan kohtaan, jossa vesi on kylmintä. Käyttöveden tulo- ja poistoaukko on erityisesti suunniteltu minimoimaan tulevan kylmän ja lähtevän kuuman veden sekoitus yksikössä.

Isotemp-vedenlämmittimet on varustettu nikkelipinnoitetulla kuparisella sähkölämmityselementillä ja sähkötermostaatilla, joka on asetettu lämpötilaan 167 °F (75 °C) – tarpeeksi kuuma estääkseen bakteerien kasvun. Lämpösuojatoiminto suojaa ylikuumenemiselta, jos säiliö on kuiva.

Kaikkien erityisominaisuus matkailuautokäytössä, on ruostumattomasta teräksestä valmistettu 316-moottorin vesilämmönvaihdinpatteri, joka käyttää moottorin jäähdytysnestettä veneen käyttöveden lämmittämiseen.
Käynnissä säiliössä oleva talousvesi saavuttaa saman lämpötilan kuin moottorin vesi – noin kiehuvaa. Tahattoman palovamman estämiseksi Isotemp -vesilämmittimissä on innovatiivinen, käyttäjän asetettava lämpötilan säätöventtiili (turvatermostaattinen sekoitusventtiili), joka säätelee säiliöstä tulevan veden lämpötilan välille 100–150 °F (38-65). °C).
Tämä venttiili sekoittaa automaattisesti lähtevän kuuman veden kylmään veteen veneen vesisäiliöistä ja on helposti säädettävissä nuppia kääntämällä. Työkaluja ei tarvita.

Näytetään tulokset 1–12 / 13

Scroll to Top